SCHULTZ & LARSEN Mod. VICTORY cal. 300 Win. Mag. FLUTED

21,590.00kn

Schultz & Larsen | Victory

Victory je najprodavanija puška tvrtke Schultz & Larsen. Model je podvrgnut dugogodišnjim usavršavanjem do detalja u dizajnu. Tehnički dizajn u kombinaciji sa cijevi omogućuje jedinstvenu preciznost. Za mnoge je ovaj model apsolutno prvi izbor za lov.  Prosječna težina Victory-a sa standardnom cijevi je 3,6 kg. Cijev sa utorima smanjuje težinu na između 3,4 kg i 3,5 kg. Magnum kalibri teže od 3,7 kg. Model Victory opremljen je izvrsnim jednostupanjskim okidačem, podesivim za težinu i dužinu. Schultz & Larsen Victory baš kao i Classic DL postoji u verzijama i za dešnjake i za ljevake te ima mogućnost izmjene cijevi. Ovaj model svojom vrijednošću nadmašuje cijenu i mnogi bi se složili da je gotovo nemoguće pronaći pušku u omjeru dobivenog i uloženog. Puška Victory ima izbušene rupe za tradicionalne šine ili Picatinnyju šinu. Sa svojim izvrsnim preformansama jamči nezaboravne lovne trenutke.

Available!

SKU: DKV10832 Kategorije: ,

Tehničke karikteristike:

 • kalibar: 300 win mag
 • težina: 3,7kg
 • ukupna dužina: 117 cm
 • cijev: 62,5cm ravno kanalirana sa navojem, bez nišana
 • spremnik: odvojivi kapaciteta 3+1

2 recenzije za SCHULTZ & LARSEN Mod. VICTORY cal. 300 Win. Mag. FLUTED

 1. Andree Syversen

  I just want to tell you that I am just newbie to blogging and site-building and certainly loved your blog. Very likely I’m likely to bookmark your website . You really come with incredible posts. Regards for revealing your blog.

  http://www.firsttimeiwhtsb.com

 2. Bertram Locklear

  I just want to mention I am all new to weblog and definitely loved this web blog. Likely I’m planning to bookmark your blog . You really come with superb stories. Bless you for sharing your web page.

  http://www.firsttimeiwhtsb.com

Napiši recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Možda će vam se također svidjeti…