Aigle Siberie

1,329.00kn

Aigle Parcours 2 Siberie – čizme za ekstremne zimske uvjete sa krznom iznutra. Čizma zadržava toplinu do -40 stpnjeva °C sa jastukom u peti koji apsorbira udarce i vraća dio energije stopalu prilikom svakog koraka. Troslojni džon omogućuje iznimnu udobnost za duže hodanje. Džon također ima membranu protiv probijanja.

Očisti
SKU: 843386 Kategorije: , ,

Zašto izabrati Aigle čizme?

Aigle gumene čizme su robusnije i izdržljivije te imaju visoku otpornost na habanje i kidanje. Dok čizme jeftinijih proizvođača u sebi imaju veći postotak materijala od plastike.

Kako pravilno isprobati čizmu i izabrati pravu veličinu?

Prvo uvijek provjerite ima li prostora između nožnih prstiju i kraja čizme. Hodanje će biti puno ugodnije i ovaj će zračni prostor djelovati kao izolator u hladnim vremenskim uvjetima. Kad napravite prve korake, normalno je da se peta lagano podigne, jer stopalo nije podržano na isti način kao u cipelama s vezicama. Ako se osjećate kao da se čizma odvaja sa svakim korakom, onda je prevelika.

Hoće li se noga znojiti?

Tehnički je nemoguće stvoriti proizvod koji je potpuno otporan na vodu i prozračan. Misija Aigle-a je proizvesti potpuno vodootporne gumene čizme. Vjerojatno će vam se noge malo znojiti u čizmama, ovisno o vremenskim uvjetima i o cirkulaciji od osobe do osobe, ali zajamčeno vam je da ćete ostati suhi, čak i u ekstremno kišnim uvjetima.

Kako održavati čizme?

Nakon svakog korištenja, gumene čizme očistite spužvom namočenom u sapunici i ostavite da se osuše na otvorenom. Ne ostavljajte ih preblizu izvora topline (peći ili radijatora) ili na suncu jer će promijeniti kvalitetu gume i boju. Držite ih uspravno na hladnom i suhom mjestu daleko od sunčeve svjetlosti.

Da biste zaštitili čizme i gumu nanesite Swipol sprej jednom u mjesec dana. Držite sprej na udaljenosti od 20 cm od čizme i prskajte cijelu vanjsku površinu. Ostavite ih da se osuše na otvorenom.

Dodatne informacije

Veličina

41, 43, 46, 47

Možda će vam se također svidjeti…