Aigle Parcours 2 Vario

879.00kn

Aigle Parcours 2 Vario – sa kopčom za proširenje čizme na djelu lista. Lovačke čizme sa jastukom u peti koji apsorbira udarce i vraća dio energije stopalu prilikom svakog koraka. Polimid iznutra koji se lako održava samo sa spužvom. Džon ima membranu protiv probijanja. Savršene čizme za sve vrste vanjskih aktivnosti.

Očisti
SKU: 842276 Kategorije: , ,

Zašto izabrati Aigle čizme?

Aigle gumene čizme su robusnije i izdržljivije te imaju visoku otpornost na habanje i kidanje. Dok čizme jeftinijih proizvođača u sebi imaju veći postotak materijala od plastike.

Kako pravilno isprobati čizmu i izabrati pravu veličinu?

Prvo uvijek provjerite ima li prostora između nožnih prstiju i kraja čizme. Hodanje će biti puno ugodnije i ovaj će zračni prostor djelovati kao izolator u hladnim vremenskim uvjetima. Kad napravite prve korake, normalno je da se peta lagano podigne, jer stopalo nije podržano na isti način kao u cipelama s vezicama. Ako se osjećate kao da se čizma odvaja sa svakim korakom, onda je prevelika.

Hoće li se noga znojiti?

Tehnički je nemoguće stvoriti proizvod koji je potpuno otporan na vodu i prozračan. Misija Aigle-a je proizvesti potpuno vodootporne gumene čizme. Vjerojatno će vam se noge malo znojiti u čizmama, ovisno o vremenskim uvjetima i o cirkulaciji od osobe do osobe, ali zajamčeno vam je da ćete ostati suhi, čak i u ekstremno kišnim uvjetima.

Kako održavati čizme?

Nakon svakog korištenja, gumene čizme očistite spužvom namočenom u sapunici i ostavite da se osuše na otvorenom. Ne ostavljajte ih preblizu izvora topline (peći ili radijatora) ili na suncu jer će promijeniti kvalitetu gume i boju. Držite ih uspravno na hladnom i suhom mjestu daleko od sunčeve svjetlosti.

Da biste zaštitili čizme i gumu nanesite Swipol sprej jednom u mjesec dana. Držite sprej na udaljenosti od 20 cm od čizme i prskajte cijelu vanjsku površinu. Ostavite ih da se osuše na otvorenom.

Dodatne informacije

Veličina

37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47

Možda će vam se također svidjeti…